معرفی پژوهشگران برگزیده دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سال 1402؛

13 پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ در ردیف پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر دنیا

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز در آئین گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری، مهم ترین دستاوردهای حوزه سلامت استان را در این حوزه بیان کرد.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر 13 پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ در ردیف پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر دنیا

به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، «محمدهاشم هاشم پور» در این آئین که با تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه در سال 1402 برگزار شد، با اشاره به تاثیر بحران کرونا در حوزه پژوهش، مهم ترین دستاوردهای پژوهشگران و فناوران دانشگاه را بیان کرد.

به گفته معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، نمایه شدن چهار نشریه علمی دانشگاه در پایگاه اطلاعاتی Scopus، حضور ۴۵ پژوهشگر دانشگاه در جمع پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر دنیا، حضور ۱۳ پژوهشگر دانشگاه در پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر دنیا بر اساسESI از جمله این دستاوردها بوده است.

هاشم پور تولید بیش از ۸۰ محصول با تلاش شرکت‌های فناور مستقر در زیست بوم فناوری دانشگاه و بیش از ۱۱۶ طرح محصول محور و ارتباط با صنعت را از دیگر دستاوردهای پژوهشگران و فناوران دانشگاه علوم پزشکی شیراز برشمرد.

در این آیین از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور «شاهین آخوندزاده» معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، «سید بصیر هاشمی» سرپرست دانشگاه و دیگر مسوولان و مدیران دانشگاه تقدیر شد.

بر اساس اعلام معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، «سارا هدایتی» از مرکز تحقیقات تغذیه؛ «میلاد احمدی مرزاله» از دانشکده‌ مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی و «محمدحسن کاوه» از دانشکده بهداشت، به ترتیب رتبه های نخست تا سوم پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سال ۱۴۰۲ را به دست آوردند.

::

مطالب مرتبط