رئیس جهاد کشاورزی تشریح کرد:

کسب رتبه یک کشوری در خصوص مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اینکه مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی این سازمان رتبه یک کشور را در سال 1401 کسب کرده است، گفت: در سال مورد ارزیابی این سازمان 2134 فعالیت آموزشی ترویجی به مقدار 84 هزار نفر روز آموزش بهره بردارن در بخش های مختلف کشاورزی اجرا کرده است.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر کسب رتبه یک کشوری در خصوص  مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی

به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، مجتبی دهقان پور در تشریح فعالیت های آموزشی ترویجی و توانمند سازی امتیاز آور این سازمان در طول سال گذشته تصریح کرد: اجرای 405 دوره مهارتی کوتاه مدت به میزان 40 هزار نفر روز برای 7 هزار و 516 نفر از بهره برداران بخش کشاورزی همراه با صدور گواهینامه مهارت از شاخصه های کسب رتبه برتری بود.

این مقام مسئول با اذعان به اینکه انتخاب 283 نفر نمونه بخش کشاورزی درسطح 37 شهرستان استان فارس و انتخاب و معرفی 74 نفر از برترین های بخش کشاورزی در سطح استان و هفت نمونه در سطح ملی یکی دیگر از فعالیت های ارزیابی شده بوده است، افزود: این برنامه یکی از مهم ترین برنامه های حوزه ترویج به شمار می آید.

دهقان پور؛ به توانمندسازی زنان روستایی با اجرای 255 سایت بهبود تغذیه سالم و باغچه های سلامت خانگی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، برگزاری دوره های توانمندسازی امور زنان روستایی و عشایری جمعا به میزان بیش از 28 هزار نفر روز نیز به عنوان بخشی دیگر از ملاک های مورد بررسی اشاره کرد.

او به تولید و پخش 45 برنامه تلویزیونی سلام کشاورز از شبکه استانی فارس به مدت 1350 دقیقه پخش و باز پخش، تولید 6 فیلم کوتاه ترویجی به مدت 25 دقیقه و انتشار در شبکه های اجتماعی، ارسال پیامک های ترویجی به 100 هزار نفر از بهره برداران و تجهیز، تعمیر و نوسازی مراکز جهاد کشاورزی در سطح استان از اعتبارات استانی به تعداد 73 مرکز و از اعتبارات نفت و گاز به تعداد 16 مرکز نیز پرداخت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اینکه به منظور افزایش نفوذ دانش در عرصه های بخش کشاورزی این استان، طرح دانش بنیان کردن کشاورزی از مهر ماه سال 1401با حضور تمامی ذی نقشان بخش کشاورزی به اجرا در آمده است، افزود: با اجرای این طرح، برنامه محوری تعاملی در فعالیت های آموزشی ترویجی در دستور کار قرار گرفت که نقش بسزایی در شکوفایی بخش کشاورزی بر عهده دارد.

دهقان پور به ساماندهی تیم های چند رشته ای محققان برای تسریع تبادل دانش در مناطق نسبتا همگن اقلیمی استان فارس که از الگوی کشت نزدیک به هم برخوردار هستند نیز اشاره کرد و گفت: این اقدام تعامل بین مروج و محقق را در سال گذشته بهبود بخشید.

وی می افزاید: از سوی دیگر هم افزایی بخش خصوصی، شرکت های دانش بنیان، تشکل ها، تیم های کارشناسان خبره و محققین موضوعی به جریان نفوذ دانش و حل مسئله و بهبود بخشی به شرایط موجود، کمک شایانی کرده است.

او ضمن عرض تبریک به کشاورزان و تولیدکنندگان خردمند بخش کشاورزی استان فارس که با شرکت در فعالیت های ترویجی در مسیر تبادل دانش و پیشرفت و توسعه کشاوزری گام بر می دارند، افزود: می بایست از زحمات مروجان، کارشناسان و مدیران بخش کشاورزی که با توکل به خداوند بزرگ در حفظ امنیت غذایی و خودکفایی می کوشند، تقدیر و تشکر کرد.

::

مطالب مرتبط