دکتر عین‌اللهی در پایانه مرزی شهید سلیمانی مهران اعلام کرد؛

آمادگی کامل ۱۰۰۰ نیروی بهداشت و درمان برای خدمت رسانی به زائران اربعین

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بازدید از پایانه شهید سلیمانی مهران از آمادگی کامل نیروهای بهداشت و درمان برای خدمت رسانی به زائران اربعین خبر داد.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر آمادگی کامل ۱۰۰۰ نیروی بهداشت و درمان برای خدمت رسانی به زائران اربعین

به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، دکتر بهرام عین اللهی با اشاره به ظرفیت‌های فعال وزارت بهداشت برای ارائه خدمات مناسب به زائران اربعین گفت: مرکز فوریت های پزشکی و خدمات درمانی پایانه مرزی مهران در کمتراز ۹ ماه ساخته شد و اکنون با پیشرفته ترین امکانات و خدمات می تواند پشتیبانی خوبی از زائران اربعین انجام دهد.

وزیر بهداشت صبح امروز در حاشیه افتتاح رسمی مرکز فوریت های پزشکی و خدمات درمانی پایانه سردار شهید قاسم سلیمانی در شهرستان مهران، اظهار داشت: این مرکز از مراکز درمانی مجهز و با کیفیت درمانی مناسب در شهرستان مهران است که در کمتر از ۹ ماه و با اقدام جهادی دانشگاه علوم پزشکی ایلام و سازمان اورژانس کشور ساخته شده است.

وی با اشاره به تجهیز تخت های این مرکز به امکانات پیشرفته درمانی، عنوان کرد: طی بازدیدی که داشتیم مشاهده شد که خوشبختانه آمادگی کامل برای ارائه خدمات درمانی با کیفیت به زائران اربعین وجود دارد و با توجه به اینکه ۵۵ درصد زائران، پیاده‌روی خود را از مرز مهران به سمت عراق آغاز می کنند، این مرکز درمانی، پشتیبان سلامت بسیار خوبی برای زائران است.

دکتر عین اللهی عنوان کرد: ساختمان مرکز فوریت های پزشکی و خدمات درمانی پایانه مهران با ۴۰ میلیارد تومان اعتبار، با ظرفیت ۱۵۰ تخت و در مساحت ۲۲۰۰ متر مربع با سالن‌های متعدد ، دستگاه‌های بسیار پیشرفته ، کانکس‌های مختلف سردکننده و دیگر امکانات درمانگاهی، آماده‌سازی و راه اندازی شده است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: ۳۷۰ آمبولانس از کل کشور، ۵۷ اتوبوس آمبولانس، ۱۰ بیمارستان صحرایی ، ۱۲ بالگرد، یکهزار نفر از کارکنان وزارت بهداشت در حوزهای مختلف از جمله ۱۲۰ پزشک متخصص در کل پایانه مستقرند که این نیروها داوطلبانه و با نیت خادمی آقا عبدالله الحسین(ع) و خدمت به زائران بسیج شده‌اند.

دکتر عین‌اللهی همچنین توصیه‌هایی نیز به زائران اربعین در ایام پیاده‌‌روی داشت و گفت: با توجه به گرمی هوا بهتر است بین ساعات ۱۰ تا ۴ بعدازظهر پیاده‌روی انجام نشود و زائران پیاده‌روی خود را در ساعات کاهش دمای هوا برنامه‌ریزی کنند.

وی با تأکید بر اینکه افراد متناسب با توان خود، مسیر پیاده روی را طی و در مواقع خستگی و کوفتگی حتما استراحت کنند، گفت: به زائران توصیه می شود آب و نوشیدنی کافی بنوشند. از کلاه و چفیه خیس روی سر که خنک کننده است، استفاده کرده و در مسیر از خنک کننده ها و اتاق های سرد موجود در موکب ها استفاده کنند

وزیر بهداشت همچنین بر رعایت بهداشت سفر با توجه به گرمی هوا تأکید کرد و ضمن توصیه‌هایی به موکب‌داران در خصوص عدم استفاده از یخ‌های قالبی برای ریختن در آب و سایر نوشیدنی ها افزود: از عدم آلودگی آب آشامیدنی اطمینان کافی حاصل و از مصرف غذاهای مانده اجتناب شود.