شناسه خبر: 511465

دوشنبه 3 شهریور 1404 22:09

گروه صنعتی و پژوهشی زر برنده تندیس زرین سلامت غذا شد

به گزارش روابط عمومی گروه صنعتی،پژوهشی زر، این جشنواره روز سوم شهریورماه ۱۴۰۴ در سالن همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد و طی آن از گروه زر به دلیل کیفیت بالای محصولات،

تنوع گسترده و توجه ویژه به ارتقای سلامت در صنایع غذایی تقدیر به عمل آمد.

در این مراسم، امیر پویا قندهاری یزدی، مدیر تحقیق و توسعه شرکت زرماکارون و نماینده رئیس هیأت مدیره گروه زر، تندیس زرین سلامت را دریافت کرد.

وی در سخنانی با اشاره به دستاوردهای گروه زر گفت: «زرماکارون دارای چهار محصول در حوزه مدیکال فودها است که شامل پاستا، پودر نان، پودر کیک و پودر مافین ویژه بیماران PKU می‌شود. در این جشنواره،

محصول پودر نان ویژه بیماران PKU موفق به کسب تندیس و نشان زرین سلامت شد.»

قندهاری افزود: «کسب این افتخار برای ما بسیار ارزشمند است، زیرا تأییدی بر حرکت گروه زر در مسیر اهداف کلان خود، یعنی ارتقای کیفیت و سلامت محصولات، محسوب می‌شود.»

جشنواره ملی سلامت غذا با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و با هدف ارتقای سطح سلامت مواد غذایی برگزار شد و به عنوان یکی از مهم‌ترین رویدادهای علمی و صنعتی کشور، بستری برای معرفی

دستاوردها و ارتقای استانداردهای سلامت در صنایع غذایی فراهم آورد.