جشنواره پخت معجون لامردی برگزار شد

لامِرد /فیلم+جشنواره پخت معجون همراه با آواهای محلی در شهرستان لامرد برگزار شد.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه

به گزارش خبرنگاران گروه زندگی و سرگرمی خبرگزاری گزارش خبر، جشنواره پخت معجون لامردی همراه با آواهای محلی از سوی اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان لامرد و با حضور گسترده مردم، مسوولین و کارآفرینان این حوزه در مجتمع گردشگری کیان شهرستان لامرد برگزار شد.

مواد لازم ماجون لامردی:

سیاه دانه: ۳۳۰ گرم

ارده: ۱ کیلو

شکر: ۱ کیلو

ادویه جات شامل زنجبیل (زنجفیل)، دارچین، هل (هیل)، زیره، رازیانه (راجونه) به مقدار لازم (البته مقدار رازیانه باید خیلی کم باشد.)

توضیح: مقدار ارده و شکر همیشه باید سه برابر سیاه دانه باشد.