تاکید معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در آیین بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛

اهمیت هدف گذاری پژوهش ها بر تامین و ارتقای سلامت، آموزش بهداشت و درمان عمومی

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آئین گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بر اهمیت هدف گذاری پژوهش ها بر تامین و ارتقای سلامت، آموزش بهداشت و درمان عمومی تاکید کرد.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر اهمیت هدف گذاری پژوهش ها بر تامین و ارتقای سلامت، آموزش بهداشت و درمان عمومی

به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، «شاهین آخوندزاده» معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه برنامه سفر خود به شیراز و پس از شرکت در نشست هم اندیشی با اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در آئین گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری حضور یافت.

او در این آئین ضمن قدردانی از تلاش های پژوهشگران و فناوران دانشگاه و با ارائه راهکارهایی در خصوص پژوهش‌هایی که می‌تواند موجب تولید ثروت برای دانشگاه و کشور شود، گفت: دستاورد و منافع اقدامات پژوهشی باید در جامعه دیده شود و رشد و بالندگی کشور را به همراه داشته باشد.

این مقام مسوول در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در ادامه صحبت های خود در جمع پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی شیراز، به پیشینه این مرکز دانشگاهی در عرصه های علمی کشور و منطقه، از دیرباز تا کنون اشاره کرد و با اشاره به سابقه علمی و پژوهشی دکتر «هاشمی» سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ابراز امیدواری کرد که این مجموعه بیش از پیش در حوزه های علمی و پژوهشی ارتقا یابد.

ارائه گرنت پژوهشی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به برگزیدگان پژوهشی و اعضای هیات علمی، اساتید و پژوهشگران برتر علوم پزشکی شیراز

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین از ارایه گرنت پژوهشی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به برگزیدگان پژوهشی و اعضای هیات علمی، اساتید و پژوهشگران برتر علوم پزشکی شیراز خبر داد و گفت: تلاش برای دسترسی اعضای هیات علمی و پژوهشگران دانشگاه های علوم پزشکی کشور به منابع الکترونیکی، از دیگر اقدامات معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال جاری است.

آخوندزاده با تاکید بر اینکه پژوهش باید موجب ارتقا و تامین سلامت مردم، توسعه رفاه، آموزش بهداشت و درمان جامعه شود، به بررسی وضعیت پژوهشی کشور ایران در مقایسه با رقبای سنتی منطقه و همچنین مقایسه تعداد مقالات ایران، ترکیه و عربستان از سال ۱۹۶۸ تا ۲۰۲۴ میلادی بر اساس Clarivate پرداخت.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اعلام اینکه کشور ایران در حوزه پژوهش سرآمد منطقه بوده و هست، به تاثیر کرونا و تحریم‌ها بر حوزه پژوهشی اشاره کرد و افزود: بسیاری از پژوهش‌های برتر ایران در گذشته، مربوط به دانشکده پزشکی شیراز بوده است و بی‌شک با توجه به تلاش‌های مسوولان، اساتید، اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه در حوزه پژوهش، شاهد درخشش بیش از پیش دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سطح ملی و دنیا هستیم.

این آئین صبح روز، بیست و هشتم آذر 1403، با حضور «سید بصیر هاشمی» سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مسوولان و فعالان عرصه تحقیقات و فناوری، با تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه در سال 1402، در مجتمع تالارهای سینا و صدرا برگزار شد.