مدیرکل فرهنگ و ارشاد فارس در بازدید از انجمن مددکاری ایتام:

حمایت‌های مردمی، ضرورت امروز جامعه ماست

انجمن مددکاری ایتام مهدی فاطمه(عج) با قریب ۳۰ سال خدمت‌رسانی به ۳۴۰۰ نفر از ایتام شیراز، ۱۲۰۰ خانواده را در جامعه‌ای کوچک گرد هم آورده است. مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس در حاشیه بازدید از این خیریه گفت: خدمات این خیریه جامع، منسجم و با برنامه‌ریزی بلند مدت و دقت نظر بالاست و رویکرد تربیتی در این موسسه قابل تحسین است.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر حمایت‌های مردمی، ضرورت امروز جامعه ماست

به گزارش خبرنگاران گروه فرهنگ، هنر و رسانه گزارش خبر، حمیدرضا قانعی افزود: بسیاری از خیریه‌ها علیرغم تلاش فراوان و ظرفیت‌های ایجاد شده، حیطه فعالیت محدودی دارند اما عملکرد این خیریه نشان می‌دهد که عقل منفصلی در این مجموعه وجود دارد که به صورت مکرر اندیشه‌های جدید و نو به این جامعه‌ی کوچک تزریق می‌کند.

خیریه ایتام مهدی فاطمه (عج) گامی موثر در جهت تسهیل خدمات کارآمدتر برداشته است

وی اضافه کرد: علیرغم بسیاری از خیریه‌ها که به روش سنتی خدمات خود را ارائه می‌دهند؛ این خیریه با آینده‌نگری و به روزرسانی، عمده فعالیت خود را از طریق نرم‌افزار خدمات و در فضای مجازی ارائه می‌دهد که گامی موثر به سمت جلو و در جهت تسهیل خدمات کارآمدتر برداشته است.

وی تصریح کرد: به نظر می‌رسد این الگوها باید بیشتر به جامعه معرفی شوند تا دیگران با انگیزه خدمت به ایتام برای رضای خدا، به این سمت و سو حرکت کنند.

قانعی خاطرنشان کرد که دولت‌ها نمی‌توانند بار جامعه را به تنهایی به دوش بگیرند و این جنس فعالیت‌ها که با انگیزه‌های الهی و حمایت‌های مردمی صورت می‌گیرد، ضرورت امروز جامعه ماست.

قصه ایتام جدا از همه موضوعات است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد فارس با اشاره به روایت «اللَّه اللَّه فی الایتام» از امیر مومنان امام علی‌(ع) گفت: این روایت تکلیف را بر همه ما روشن کرده که بدانیم؛ فارغ از تمام اتفاقاتی که در حوزه آسیب‌های اجتماعی در جامعه با آنها درگیر هستیم، قصه ایتام جدا از همه موضوعات است و باید به صورت ویژه به آن پرداخته شود و این انجمن از گذشته‌ی دور به آن اندیشیده‌ و امیدواریم خداوند به ما نیز توفیق دهد تا بتوانیم کار را برایشان تسهیل کنیم نه اینکه دخل و تصرفی داشته باشیم.

وی بر اهمیت حضور رسانه در معرفی این خیریه‌ها و جلب بیشتر خیرین و آگاه‌سازی جامعه تاکید کرد و افزود: خیرین بسیاری به دنبال مکان و مسیری مطمئن برای حرکت در راه خیر هستند؛ که رسانه‌ها می‌توانند در این مسیر گام موثری بردارند.

تلاش می‌کنیم تا خیریه‌ها و موسسه‌های مردمی را وارد چارچوب اداری نکنیم

مدیرکل فرهنگ و ارشاد فارس اضافه کرد: تلاش می‌کنیم تا چنین خیریه‌ها و موسسه‌هایی که بنیه مردمی دارند را وارد چارچوب اداری نکنیم و نامه‌های اداری آنها را سریع‌تر تسهیل کنیم تا بتوانند اصل ماجرا و فرایندی که آغاز نموده‌اند را تقویت کنند.

در حوزه‌های فرهنگی و هنری، می‌توانیم در کنار انجمن باشیم

قانعی درخصوص همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با خیریه مهدی فاطمه(عج) گفت: در حوزه‌های فرهنگی و هنری می‌توانیم در کنار انجمن باشیم. ظرفیت‌های موجود در حیطه فرهنگ و هنر را پس از بررسی با معاونت‌ها به صورت طرحی جامع برای خدمات‌رسانی ارائه می‌دهیم و زمینه رشد متقاضیان در حوزه‌های زیرمجموعه این اداره کل را پیگیری می‌کنیم تا بچه‌هایی که قدرت و توانایی لازم برای فعالیت‌های فرهنگی و هنری دارند، خدمات ویژه‌تر دریافت کنند.

وی ادامه داد: به عنوان ناظر بر مراکز فرهنگی و هنری تلاش می‌کنیم با مکاتبات مربوطه از ظرفیت‌های آنها برای همراهی با انجمن استفاده شود و مجموعه هنرمندانی که در اختیار داریم را به بخش آموزش و دیگر بخش‌های انجمن مهدی فاطمه‌(عج) معرفی نماییم.

دغدغه اصلی انجمن، تربیت، دانش، مهارت و تفریح ایتام است

مدیرعامل انجمن خیریه ایتام مهدی فاطمه(عج) در بازدید مدیرکل فرهنگ و ارشاد فارس از این خیریه، گفت: دغدغه اصلی انجمن، تربیت، دانش، مهارت و تفریح ایتام است.

مهارت‌آموزی در فقدان پدر

جواد ایمانیه افزود: تلاش انجمن بر این است تا با مهارت‌آموزی در فقدان پدر، مادر و فرزندان نان‌آور شوند که در این راستا اقدامات موثر و رو به رشدی صورت گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه ما یک خانواده‌ایم و خیریه نیستیم، به چشم‌انداز و ماموریت انجمن اشاره نمود و افزود: ماموریت ما تدوین فعالیت‌های متنوع تربیتی در ساحت‌های ششگانه وجودی انسان به منظور زمینه‌سازی و ایجاد آمادگی در تمامی افراد برای حرکت از موقعیت فعلی به سوی کسب ویژگی‌های انسان مطلوب است و در این راستا خدمات آموزشی، پژوهشی، پرورشی، بهداشتی، مشاوره‌، تفریحی، ورزشی، فرهنگی، تهیه مواد غذایی، مسکن، پوشاک، وام و اشتغال در برنامه‌های این انجمن قرار دارد.