رییس جهاد کشاورزی بافق:

۲۸۲ موافقت اصولی پرورش دام سبک در بافق صادر شد

رئیس جهاد کشاورزی بافق: ۲۸۲ موافقت اصولی پرورش دام سبک صادر و در مرحله بعد ۱۲۰ نقشه دیده شده است.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر ۲۸۲ موافقت اصولی پرورش دام سبک در بافق صادر شد

به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، مهدی عسکری در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به عضویت ۱۰۰ نفر در شرکت تعاونی شترداران بافق و فعالیت در زمینه وادرات و صادرات شتر گفت: در زمینه پهنه شتر یک زمین ۵۰ هکتاری در اختیار است و ۵۰ هکتار هم فریز شده و پیگیری‌هایش در حال انجام است.

وی افزود: به دنبال همکاری سرمایه گذاران خارجی در زمینه شتر هستیم چراکه سیاست بر این است که مگافارم‌ها به عنوان یک کارخانه بزرگ برای افزایش و رونق زنجیره تولید ایجاد شوند.

رئیس جهاد کشاورزی ادامه داد: در بحث صنایع فرآوری هم ۳۰ هکتار زمین فریز شده تا صنایع فرآوری در آنجا مستقر شوند که در مراحل ابتدایی کار است. در حال حاضر در ترمینال‌های پسته فقط پوست گیری و خشک انجام می‌شود.

عسکری بیان داشت: پیگیر هستیم کار‌های توسعه‌ای برای تولید خلال پسته، خمیر پسته، کره پسته و... انجام شود تا ارزش افزوده آن نیز به شهر برگردد.

وی گفت: صندوق حمایت از بخش کشاورزی ۲۵۰ نفر سهامدار دارد و تقریبا سرمایه صندوق ۵ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان است که در زمینه نهاده‌های کشاورزی و دامی حمایت می‌کند.

عسکری افزود: در زمینه نخیلات به دنبال آغاز به کار در زمینه پاجوش مجول هستیم که خرمای آن نیز اقتصادی است. مجول ماندگاری بیشتری دارد و نیاز به سردخانه ندارد و از لحاظ تجاری و قیمت، مقرون به صرفه است.

رئیس جهاد کشاورزی بافق با اشاره به اینکه ۱۲۸ حلقه چاه کشاورزی داریم که ۹۸ درصد وصل شبکه برق هستند، خاطرنشان ساخت: بحث پنل‌های خورشیدی برای این چاه‌ها در حال پیگیری است و وزارت کشاورزی اعلام کرد چاهی که ۸۰ درصد برق مصرفی خود را بتواند از طریق این پنل‌ها تولید کند، از خاموشی معاف می‌شود.

وی از خسارت ۴۰ تا ۴۵ درصدی پسته کشاورزان به دلیل قطعی برق در سال گذشته خبر داد و بیان داشت: مصرف برق هر چاه تقریبا ۳۰ کیلووات است که به ازای هر کیلوات ۲۵ تا ۲۷ میلیون تومان هزینه تامین پنل است.

عسکری تصریح کرد: کشاورزی برای پنل خورشیدی اقدام کند، واگذاری زمینش با جهاد کشاورزی است و پس از اقدام از لیست خاموشی چاه حذف و خسارت کمتری به کشاورز وارد می‌شود.

رئیس جهاد کشاورزی درباره سهمیه آرد نانوایی‌ها گفت: سهمیه آرد نانواها، ماهیانه ۴۰۱ تن به صورت شناور و در یک الی سه دهک خریداری می‌شود. سهمیه آرد خام روستایی از ۲۸ تن و ۶۰۰ به ۳۱ تن و ۸۰۰ رسیده است و از خرداد ماه نمایندگان روستایی آرد را خریداری و توزیع می‌کنند.