به منظور تکریم فرهنگ جهاد و شهادت صورت گرفت؛

معلمان و دانش آموزان لامردی با خانواده جانباز شیمیایی حاج علی سورقالی دیدار کردند

تعدادی از معلمان و دانش آموزان لامردی به منظور تکریم فرهنگ جهاد و شهادت با خانواده جانباز شیمیایی حاج علی سورقالی دیدار کردند.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر معلمان و دانش آموزان لامردی  با خانواده جانباز شیمیایی حاج علی سورقالی دیدار کردند

به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، جمعی از معلمان و دانش آموزان لامردی به منظور تکریم فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت و همچنین تجدید پیمان با آرمان های امام راحل و خون پاک شهیدان با خانواده جانباز شیمیایی متوفی حاج علی سورقالی دیدار کردند.

بنا به این گزارش، تنی چند از معلمان و دانش آموزان مدرسه راهنمایی حضرت رقیه (س) لامرد به نمایندگی از دیگر معلمان و دانش آموزان با حضور در منزل جانباز شیمیایی متوفی حاج علی سورقالی ضمن گرامیداشت یاد وخاطره وی، بر تکریم و پاسداشت صبر و شکیبایی همسر جانبازان و شهدا و همچنین ادامه دادن راه آنها تاکید کردند.

سرهنگ پاسدار حاج علی سورقالی از سبزپوشان سپاه اسلام و از یادگاران هشت سال دفاع مقدس از شهرستان لامرد بود که در سن ۵۹ سالگی پس از سال‌ها تحمل درد و رنج ناشی از جراحات شیمیایی و مجروحیت‌های دوران دفاع مقدس، در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹(مصادف با شب ۱۹محرم) دعوت حق را لبیک گفت و به یاران شهیدش پیوست.

سرهنگ پاسدار حاج علی سورقالی در عملیات‌های والفجر۸، فتح خرمشهر، و کربلای۸ و چندین عملیات دیگر شرکت داشته است.

همچنین، این جانباز و یادگار ۸ سال دفاع مقدس در عملیات کربلای ۸ از ناحیه نخاع دچار مجروحیت شدید می‌شود.

این سرباز ولایت در عملیات کربلای ۸ در اسفندماه ۶۴ به دلیل مجروحیت شدید چندین ماه موفق به حضور در جبهه نشد اما با همکاری دوست و یار دیرینه اش
سردار عبدالعلی عامری در راه اندازی بهداری سپاه لامرد تلاش‌های بی بدیلی را انجام دادند.

حوا فرحبخش همسر زنده یاد سورقالی تاکید کرد: همسرم در زمان جبهه و جنگ به مداوای همسنگران و همر زمانش می‌پرداخت و پس از جنگ و در آن زمانی که لامرد در اوج محرومیت بود در بهداری سپاه لامرد بود به مداوای همشهریان خود می‌پرداخت.

او به ابعاد شخصیتی این جانباز شیمیایی که هنوز بدنش پر از تیر و ترکش بود پرداخت و گفت: حاجی فردی دلسوز، مهربان و با اخلاص بود و همواره در کارهایش اخلاص همراه با مهربانی سرلوحه کارش قرار می‌داد و هیچ گاه از خط انقلاب و امام منحرف نشد.

استان فارس با داشتن حدود ۱۵ هزار شهید در دوران‌های مختلف، استانی شاخص در حوزه ایثار و شهادت است و به لحاظ تعداد جانبازان شیمیایی نیز پس از استان‌ها تهران و اصفهان مشترک با خراسان رضوی رتبه سوم کشور را دارد و علاوه بر آن فارس سومین استان کشور از حیث تعداد جانبازان نخاعی است.