یادداشتی از اکبر حیدریان مدیرکل خانه ایثارگران استان تهران؛

حفظ اقتدارملی و منطقه ای کشور درگرو گام دوم انقلاب اسلامی

در تبیین راهبردهای ترسیمی در بیانیه گام دوم انقلاب با مرکزیت محورهای اصلی جمهوری اسلامی ایران باید چنین گفت که انقلاب اسلامی ایران یک گفتمان سیاسی و فرهنگی و فراتر از یک حادثه تاریخی و پدیده سیاسی صرف بوده و دارای ماهیتی فراملی، رهایی بخش، جهان شمول و الهام بخش است.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر حفظ اقتدارملی و منطقه ای کشور درگرو گام دوم انقلاب اسلامی

به گزارش خبر، اکبر حیدریان مدیرکل خانه ایثارگران استان تهران در یادداشت ارسالی به پایگاه خبری گزارش خبر با موضوع "حفظ اقتدارملی و منطقه ای کشور درگرو گام دوم انقلاب اسلامی" آورده است.

در تبیین راهبردهای ترسیمی در بیانیه گام دوم انقلاب با مرکزیت محورهای اصلی جمهوری اسلامی ایران باید چنین گفت که انقلاب اسلامی ایران یک گفتمان سیاسی و فرهنگی و فراتر از یک حادثه تاریخی و پدیده سیاسی صرف بوده و دارای ماهیتی فراملی، رهایی بخش، جهان شمول و الهام بخش است، از این رو می تواند در بسترهای اجتماعی سیاسی گوناگون اعم از همسو یا غیر همسو با تأکید بر حقانیت و برتری های خود گسترش یابد و در چارچوب سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران الهام بخش ملت های مسلمان و ستمدیده سراسر دنیا باشد.

به تعبیر رهبر انقلاب" شعارهای جهانی این انقلاب دینی، هرگز بی مصرف و بی فایده نخواهند شد ، زیرا فطرت بشر در همه عصرها با آن سرشته است . آزادی، اخلاق ، معنویت ، عدالت ، استقلال، عزت، عقلانیت، برادری، هیچ یک به یک نسل و یک جامعه مربوط نیست تا در دوره ای بدرخشد و در دوره ای دیگر افول کند" (بیانیه گام دوم)

از اینرو می طلبد با به خدمت گرفتن آموزه های وحیانی در عمل، ایرانی اسلامی و پیشرفته برای افکارعمومی ارائه داد.

در این رابطه، معرفی الگوی مردم سالاری دینی از گام های مؤثر خواهد بود.

الگویی که به تعبیر رهبر انقلاب "یک نظام باید با هدایت الهی و اراده مردمی اداره شود و پیش رود"

در این میان، برسازی اندیشه مقاومت و در پیش گرفتن سیاست استکبار ستیزی از بنیان های هویتی انقلاب اسلامی می باشد که در اصول دوم و سوم قانون اساسی و در قالب عباراتی همچون "نفی نظام سلطه و طرد استعمار"، " برپایی قسط و عدل" و" "نفی هر گونه ستمگری" به آن اشاره شده است.

همچنین در اصل 154 حمایت از جنبش ها و نهضت های اسلامی بر مبنای مسئولیت مسلمانان در قبال منافع و مصالح امت به رسمیت شناخته شده است.

امری که می تواند محرک و تقویت کننده جریان بیداری اسلامی در جهان و نویدی برای تحقق تمدن اسلامی باشد.