یادداشتی از اکبر حیدریان مدیرکل خانه ایثارگران استان تهران؛

بررسی محیط ترسیمی کشور در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی

اگرچه در تحقق تاریخی این وعده هیچ شکی نیست، اما زمینه سازی تحقق آن با مؤمنان است.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر بررسی محیط ترسیمی کشور در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی

به گزارش خبر، اکبر حیدریان مدیرکل خانه ایثارگران استان تهران در یادداشت ارسالی به پایگاه خبری گزارش خبر با موضوع "بررسی محیط ترسیمی کشور در بیانیه گام دوم انقلاب " آورده است

« محیط شناسی » از ضرورت های حرکت به سوی تصویر آینده به شمار می آید. محیط برای مخاطب که در بیانیه گام دوم ملت ایران در نسل فعلی و نسل های آینده هستند، باید به گونه ای برجسته صیقل داده شود که زمینه نهادینگی آن در سطح جامعه فراهم گردد و به عنوان یک آرمان بزرگ، همه شهروندان کشور در قبال آن احساس وظیفه و تکلیف نمایند.

تصویر آینده انقلاب و آرمان آن یعنی تحقق تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای عصر ظهور، برای ملت ایران بیگانه نیست.

در فرهنگ سیاسی شیعی و آموزه های قرآنی به مؤمنان وعده صادق داده شده که سرانجام امر حکومت در زمین به دست صالحان و شایستگان خواهد بود.

اگرچه در تحقق تاریخی این وعده هیچ شکی نیست، اما زمینه سازی تحقق آن با مؤمنان است.

برجسته سازی و صیقل بخشی به اسناد راهبردی به عواملی چند بستگی دارد؛ اولین عامل، چگونگی ابلاغ سند و نحوه تجلیل از آن در تمامی سطوح و ساختار و در بین مردم است.

عامل دوم در برجسته سازی سند، برگزاری نشست های علمی و آکادمی برای بحث و تبادل نظر پیرامون تصویری از آینده است که در سند تجلی یافته است (برگزاری همایش ها و بازخوانی سند و تصویر آینده گرچه یک ضرورت است ، اما نباید تبدیل به اصل شود).

عامل سوم در برجسته سازی سند فرهنگ سازی توسط رسانه های جمعی است. پرداختن به سند در رسانه های جمعی علاوه بر ایجاد وفاق در بین نخبگان، به نهادینه سازی ادبیات سند کمک فراوانی خواهد کرد.

همچنین تدوین و تصویب قوانین مورد نیاز برای هماهنگی دستگاههای حاکمیتی برای نیل به اهداف و حرکت سازمان ها به سمت و سوی آن یک ضرورت است.